Aftersummer bij WASBAR

Last van aftersummer blues? WASBAR to the rescue! We hebben enkele nieuwe kraakverse goodies op onze menukaart om je terug in de sunshine mood te brengen. Ontdek ons mediterraanse trio!  

Crispy Sirtaki

Crispy Sirtaki Bagel Burger

Gloednieuw, shiny maar vooral ook heerlijk crispy! We presenteren onze nieuwste yummy Bagel Burger: de Crispy Sirtaki. Voor iedereen die gek is op halloumi is dit een absolute must-try! Een sunflower bagelbroodje met crispy Berloumi (Belgische halloumisticks), zuiderse aioli, heerlijke tomatensalsa, paprika en rucola. Je zou er spontaan een Grieks dansje van doen.

Santorini Dip

Santorini Dip

Het zuiders feestje gaat gewoon door want we hebben nog een zalige newbie in petto. De Santorini Dip is een combinatie van hummus en een heerlijke laag tomatensalsa on-top en afgewerkt met pompoen- en pijnboompitten. Ovengegrild foccacciabrood on the side om te dippen en te delen met je friends bij de apero.

Lemon Cooler

Lemon Cooler

Ondertussen een absolute classic op onze drankenkaart: de Lemon Cooler. Verkrijgbaar als limonade of ook als cocktail met een scheutje bruine rum. Ideaal om je summer blues te vergeten.